John Pronk Transport B.V.

Specialist in vers

Denkt u aan vers, dan denkt u aan John Pronk Transport BV. Met ons geconditioneerde wagenpark zorgen we ervoor dat uw producten net zo vers aankomen als ze vertrokken. Wij vervoeren voor u bloemen & planten, brood & banket en groenten & fruit.

Bloemen en planten

Uw bloemen en planten rijden het liefst met John Pronk Transport BV naar hun bestemming. Want vanuit onze eigen locatie in Kudelstaart, vlak bij de bloemenveiling in Aalsmeer, zorgen we ervoor dat uw producten van afslag tot aankomst bij de klant onder optimale omstandigheden vervoerd worden. We bieden daarbij ook de mogelijkheid van op- en overslag en crossdocking.

Uniek: deelzendingen naar Engeland en Duitsland

John Pronk Transport BV is specialist in complexe logistiek. We bieden als een van de weinige transporteurs in Nederland de mogelijkheid van deelzendingen naar het gehele Verenigd Koninkrijk, delen van Duitsland en de Benelux. Dankzij onze nauwe samenwerking met expediteurs kunnen we ook razendsnel Brexit-proof op Engeland blijven rijden.

John Pronk Transport B.V.

Brood en banket

Dagelijks verzorgt John Pronk Transport BV het onderlinge transport tussen een aantal landelijk opererende bakkerijen. Daarnaast rijden we ook het brood en banket van die bakkerijen naar de winkels.

Geconditioneerde deelzendingen

Voor verschillende opdrachtgevers in de bakkerijbranche verzorgen we deelzendingen door het gehele land. Op vrijwel elke gewenste temperatuur, we bakken de broodjes alleen nog niet af.

John Pronk Transport B.V.

Groenten en fruit

Bij John Pronk Transport BV vallen appels nooit ver van de boom. Sinds onze oprichting rijden verschillende generaties Pronk groenten en fruit naar alle hoeken van het land en daarbuiten.

John Pronk Transport B.V.

Condities

Ons wegtransport is zo goed als de totale combinatie van opslag, planning, verlading, de staat van de vrachtwagen, de vervoerstemperatuur en de kwaliteit van de chauffeur. Om de kwaliteit van al uw ladingen te kunnen garanderen, voldoet Pronk Transport aan alle nationale en internationale richtlijnen.

Al ons vervoer voldoet aan:

  • Algemene vervoerscondities (AVC)
  • Condities van internationaal goederenvervoer (CMR)
  • Aanvullende richtlijnen van Pronk zelf [download pdf]

Bel +31 (0)297 820968 of +31 (0)229 543097 voor meer informatie over onze condities