+31(0)297 820968
+31(0)229 543097

Over ons

!!Locatie Aalsmeer is per 01-02-2020 verhuist naar de Mijnsherenweg 24d, 1433 AS Kudelstaart!!

Ons telefoonnummer +31 (0)297-820968 blijft ongewijzigd.

 

Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend transportbedrijf dat sinds 1990 op de markt actief is. John Pronk Transport BV in Noord-Holland geniet een uitstekende reputatie in de transportwereld. Een reputatie die in de loop der jaren samen met onze medewerkers is opgebouwd. Onze specialisatie is het vervoer van vers producten met name brood & banket, groenten & fruit en bloemen & planten.

Het gehele wagenpark is ingesteld op geconditioneerd vervoer: verwarmen, koelen en vriezen. Vanaf onze locaties Avenhorn en Aalsmeer vertrekken dagelijks auto's met bestemmingen door geheel Nederland, Engeland, België en Duitsland. Ons volledige wagenpark voldoet aan de Euro5/Euro6 norm. Deze emissiestandaard zorgt voor minder uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu.

In de afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het vervoeren van deelzendingen, bloemen & planten en groenten & fruit naar met name geheel Engeland. Deze transporten worden verzorgd vanuit onze eigen locatie in Aalsmeer.

Indien u meer informatie wenst over de producten en diensten van John Pronk Transport BV vragen wij u gebruik te maken van het contactformulier of onderstaande telefoonnummers.

Terug